Skip to main content

Ben jij op zoek naar een kleine wasbak voor jouw WC?

Zoek niet verder naar een kleine wasbak voor jouw wc

Unieke handgemaakte betonnen wasbakken.

Ben jij op zoek naar een stijlvolle, betonnen kleine wasbak voor in jouw wc? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij produceren unieke, handgemaakte, betonnen wasbakken, perfect voor in jouw interieur. Je kunt zelf de kleur, vorm en formaat van de wasbak kiezen, zodat deze matcht in jouw ruimte. De wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast en volledig handgemaakt door de beste vakmensen. Doordat ze handgemaakt zijn en met ambachtelijke technieken worden geproduceerd, kan het zijn dat er willekeurig wat luchtbelletjes worden achtergelaten op de wasbak. Ook gebruiken wij cement voor onze wasbakken, waardoor er op de lichtere tinten zandkorrels zichtbaar kunnen zijn. Dit maakt iedere wasbak uniek en geeft jou een echte eyecatcher wasbak: klein maar fijn, voor in jouw wc!

Betonnen Wasbakken

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Bekijk onze projecten

Bekijk de wasbakken

Gepersonaliseerd

Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. De wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast.

Handgemaakt

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen.

Diverse tinten

Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Bij Betonnenwasbakken.com een kleine wasbak voor jouw wc kopen

Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren of mooie two-tone kleurencombinaties. Creëer jouw perfecte wasbak met een ruime keuze in kleur, vorm en grootte. De kleur wordt al tijdens het mengen toegevoegd, wat zorgt voor een super strak resultaat. Neem een kijkje in ons assortiment voor de mogelijkheden en bekijk welke kleine wasbak het beste in jouw wc past. Twijfel je over de kleur van jouw perfecte wasbak? Bestel dan een sample in de gewenste kleur, zodat je thuis kunt kijken welke kleur bij jou past. Wil jij een kleine wasbak voor jouw wc kopen? Neem dan contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Wasbak gezocht, klein en stijlvol, voor jouw wc?

Stoer, puur en stijlvol: dat zijn de wasbakken van Betonnenwasbakken.com. Kies voor een toffe effen kleur, of maar een two-tone kleurencombinatie. Wat denk je bijvoorbeeld van de Florence wasbak of Miami wasbak in een combinatie van lichtgrijs en antraciet? Of roze met terracotta? Het strakke en tijdloze design maakt onze wasbakken perfect geschikt voor jouw ruimte. Onze wasbakken zijn:

  • Volledig waterdicht
  • Sterk en slijtvast
  • 100% recyclebaar
  • Kleurecht

Als jij op zoek bent naar een wasbak, klein of groot, voor in jouw wc of badkamer, zoek dan niet verder! Wij hebben diverse mogelijkheden wat betreft kleur, vorm en formaat.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan een kijkje in ons assortiment of kom langs in onze showroom! Hier kun je de diverse modellen en kleuren in het echt zien.