Skip to main content

Ben jij op zoek naar een beige wasbak voor jouw interieur?

Een wasbak in de kleur beige: perfect voor jouw interieur

Ben jij op zoek naar een unieke, handgemaakte, beige wasbak? Dan zit je bij ons goed. Betonnen Wasbakken heeft diverse modellen, kleuren en formaten waaruit je kunt kiezen. Zo stel je zelf je perfecte betonnen wasbak samen. Onze wasbakken zijn:

  • kleurecht
  • sterk en slijtvast
  • volledig waterdicht
  • 100% recyclebaar

Een wasbak in bijvoorbeeld de kleur beige kan op een meubel geplaatst worden, maar kan ook aan de muur gehangen worden. De wasbakken hebben een strak en tijdloos design en door de diversiteit in kleuren, vormen en formaten krijg jij een uniek item in jouw ruimte. Neem gerust contact op voor meer informatie of kom een kijkje nemen in onze showroom, waar je een selectie van de betonnen wasbakken met eigen ogen kunt bekijken.

Betonnen Wasbakken heeft dé beige wasbak voor jou

Onze wasbakken worden handgemaakt, met ambachtelijke technieken. Hierdoor kan het zijn dat er soms wat luchtbelletjes aan het oppervlak zichtbaar zijn. Daarnaast gebruiken wij cement voor de betonnen wasbakken, waardoor er op de lichtere tinten soms wat zandkorrels te zien zijn. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat iedere wasbak uniek is en dat jij echt een eyecatcher in huis haalt! Om een goede keuze te kunnen maken voor een kleur, kun je bij ons een sample bestellen. Zo kun je thuis kijken welke kleur het beste matcht met jouw interieur. Ga je voor een effen kleur en wil je bijvoorbeeld een beige wasbak kopen? Of ga je voor een two-tone kleurencombinatie in bijvoorbeeld mintgroen en wit? De mogelijkheden zijn enorm! Nieuwsgierig geworden? Dat begrijpen wij! Neem gerust contact op voor een afspraak of voor meer informatie!

Gepersonaliseerd

Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. De wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast.

Handgemaakt

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen.

Diverse tinten

Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Betonnen Wasbakken

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Bekijk onze projecten

Bekijk de wasbakken

Populaire beige wasbakken

Unieke handgemaakte betonnen wasbakken.

Een wasbak van beton, op maat voor jou geproduceerd: wie wil dat nu niet? Bij Betonnen Wasbakken kies je zelf de kleur, de vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen en naast de effen kleuren hebben wij ook veel two-tone kleurencombinaties. Op deze manier creëren wij altijd een betonnen wasbak die past in jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar een rode, een gele, een blauwe of een beige wasbak: bij ons ben je aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs in onze showroom!