Skip to main content

Ben jij op zoek naar een zwarte betonnen wasbak voor jouw interieur?

Zwarte wasbak in jouw badkamer, keuken of toilet

Unieke handgemaakte betonnen wasbakken.

Op zoek naar een gepersonaliseerde, betonnen, zwarte wasbak? Zoek dan niet verder, want wij hebben de perfecte wasbak voor jou! Onze moderne betonnen wasbakken hebben een strak en tijdloos design met talloze kleurenopties waardoor jij de zwarte wasbak van je dromen kunt creëren! Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen. De wasbakken zijn recyclebaar, waterproof en slijten niet met dagelijks gebruik. Ook vervaagt de kleur van de wasbak niet, zelfs zwart blijft mooi! De kleur wordt in het mengsel al toegevoegd, wat zorgt voor een strak resultaat. Door de diverse keuzemogelijkheden in vorm, formaat en kleur creëer jij een wasbak die one-of-a-kind is! Wil je een zwarte wasbak kopen of meer informatie? Bel of mail ons voor meer informatie.

Betonnen Wasbakken

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Bekijk onze projecten

Bekijk de wasbakken

Gepersonaliseerd

Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. De wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast.

Handgemaakt

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen.

Diverse tinten

Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Jouw badkamer stijlvol ingericht met een zwarte wasbak

Onze wasbakken worden met de hand gegoten in beton en compleet waterproof gemaakt. Ze zijn sterk en slijtvast door het handwerk van onze vakmensen. Het beton wordt gemengd en gegoten met de hand, waardoor iedere betonnen wasbak eigen unieke kenmerken heeft. Door het handwerk kunnen er kleine luchtbelletjes ontstaan in het beton, wat een unieke structuur geeft. Op lichtere kleuren kun je ook nog zandkorreltjes van het cement zien. De wasbakken worden geproduceerd met vakkundige en ambachtelijke technieken: modern vakmanschap in een wasbak die helemaal van deze tijd is. Of je nu kiest voor een effen kleur of een two-tone kleurencombinatie: jouw wasbak maakt je badkamer, toilet of keuken helemaal af! Onze stoere, pure en stijlvolle wasbakken komen in verschillende modellen, maten en kleuren. Jouw wasbak in het zwart? Dat kan bij ons! De mogelijkheden zijn oneindig, zowel in vorm, maat als kleur! 

Zwarte wasbak kopen

Een wasbak van beton, zwart, met afgeronde hoeken: dat klinkt toch als een perfect plaatje? Wij kunnen dit voor jou verzorgen. Onze betonnen wasbakken hebben een strak en tijdloos design en zijn een echte eye-catcher in jouw ruimte. Voor ons gehele aanbod aan wasbakken, neem hier een kijkje. Bij ons vind je gegarandeerd jouw ideale gepersonaliseerde betonnen wasbak. Voor meer informatie of voor het bekijken van de wasbakken en kleurstalen ben je van harte welkom bij ons in de showroom! Ook voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag als jij je ideale gepersonaliseerde zwarte wasbak wilt kopen!