Skip to main content

Ben jij op zoek naar een stijlvolle wasbak voor jouw interieur?

Populaire wasbakken

Unieke handgemaakte betonnen wasbakken.

Ben jij op zoek naar een stijlvolle betonnen wasbak? Zoek dan niet verder, want wij hebben de perfecte wasbakken voor jouw badkamer, keuken of toilet! Onze betonnen wasbakken hebben een strak en tijdloos design met een stoere en stijlvolle uitstraling. Elke wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties. Hier vindt u onze wasbakken met alle mogelijkheden. Creëer jouw ideale badkamer met één van onze wasbakken, helemaal door jou samengesteld! Wil jij graag een stijlvolle en stoere wasbak kopen? Of ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

Betonnen Wasbakken

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Bekijk onze projecten

Bekijk de wasbakken

Gepersonaliseerd

Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. De wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast.

Handgemaakt

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen.

Diverse tinten

Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Zoek niet verder naar wasbakken!

Als jij de perfecte wasbak wilt kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Oorspronkelijk was beton ruwbouwmateriaal wat vooral uit het zicht werd gebruikt, maar tegenwoordig is beton niet meer weg te denken uit het dagelijkse interieur. Een wasbak van beton is de perfecte toevoeging voor jouw badkamer, toilet of keuken. Onze betonnen wasbakken worden volledig handgemaakt door de beste vakmannen. Voordelen van een betonnen wasbak zijn:

  • Volledig waterdicht
  • 100% recyclebaar
  • Sterk en slijtvast
  • Kleurecht

Omdat onze wasbakken met de hand worden gegoten, kan het zijn dat er nog enkele luchtbelletjes zichtbaar zijn aan het oppervlak. Ook gebruiken wij cement voor de wasbakken, waardoor er op lichtere tinten zandkorrels zichtbaar kunnen zijn. Hierdoor zijn alle wasbakken uniek! Onze wasbakken kunnen in verschillende maten besteld worden en kunnen helemaal gepersonaliseerd worden naar wens. Rond, ovaal, vierkant: zeg het maar! Kijk hier voor ons assortiment en vind jouw perfecte wasbak!

Wasbak kopen? Wij helpen je!

Onze wasbakken zijn sterk en slijtvast door het handwerk van onze vakmensen. Iedere wasbak wordt met de hand geproduceerd en vakkundige ambachtelijke technieken maken iedere wasbak uniek. De door jou gekozen kleur wordt al tijdens het mengen toegevoegd en vervolgens wordt de wasbak gegoten en geperst in de juiste vorm. Rond, ovaal, vierkant of rechthoekig : wij gieten de wasbak voor jou in de juiste vorm. Daarnaast kan de wasbak in verschillende afmetingen geleverd worden en kun je ervoor kiezen de wasbak op te laten hangen of op een meubel te laten plaatsen. Een mooi voorbeeld is de Miami Wasbak. Deze wasbak heeft een strak en tijdloos design, is wat kleiner en subtiel. Al onze wasbakken kunnen in zeer diverse kleuren worden geleverd. U kunt ook zelf kleurencombinaties maken: een mooi two-tone effect in jouw wasbak! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust een keer langs in onze showroom om een kijkje te nemen of bestel via onze webshop!