Skip to main content

Ben jij op zoek naar een stijlvolle wasbak voor jouw wc?

Dé wasbak voor jouw wc!

Unieke handgemaakte betonnen wasbakken.

‘Maar beton…is dat niet kil?” Ons antwoord hierop is nee! Onze betonnen wasbakken zijn stoer en industrieel. Ze worden handgemaakt door de beste vakmensen. Voordelen van onze betonnen wasbakken zijn:

  • Volledig waterdicht
  • Kleurecht
  • 100% recyclebaar
  • Sterk en slijtvast

Doordat alle wasbakken met de hand worden gegoten, kunnen er willekeurig wat luchtbelletjes worden achtergelaten op het product. Daarnaast gebruiken wij cement voor onze wasbakken, waardoor op de lichtere tinten zandkorrels zichtbaar kunnen zijn. Dit maakt ieder product uniek! Wij hebben een enorme keuze in kleuren en een diversiteit aan vormen en maten, zodat jij de mooiste wasbak voor jouw wc kunt creëren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Betonnen Wasbakken

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Bekijk onze projecten

Bekijk de wasbakken

Gepersonaliseerd

Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. De wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast.

Handgemaakt

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen.

Diverse tinten

Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Zoek je voor in jouw wc nog een wasbak?

Door het strakke en tijdloze design van onze wasbakken en de talloze kleurencombinaties kun je bij ons voor jouw wc de perfecte wasbak kiezen. Rechthoekig, rond, ovaal of vierkant: de afgeronde hoeken zorgen voor een moderne, maar toch tijdloze uitstraling. Kies je voor een effen kleur of ga je voor een two-tone kleurencombinatie? Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van wit met mintgroen, of oudroze met koraal. Het beton wordt in het mengsel al gekleurd en vervolgens gegoten en geperst in de juiste vorm. Hierdoor krijgt jouw wc met onze wasbak een super strakke uitstraling. Vakmanschap op zijn best en helemaal van deze tijd! Kom een kijkje nemen in onze showroom of bestel jouw samples om de gewenste kleur te kiezen.

De mooiste wasbak voor jouw wc kopen!

Prachtige wasbakken van beton: die hebben wij! Beton was oorspronkelijk een ruwbouwmateriaal, maar tegenwoordig is het niet meer weg te denken uit het dagelijkse interieur. Stoer, industrieel en stijlvol: onze wasbakken zijn een perfecte toevoeging voor in jouw wc! Naast een prachtig uiterlijk zijn onze betonnen wasbakken ook sterk en slijtvast, waardoor ze enorm lang meegaan. Het handwerk zorgt ervoor dat iedere wasbak uniek is met zijn eigen kenmerken. Op deze pagina vind je bijvoorbeeld de Venetië Wasbak. Ook hier zijn talloze kleurencombinaties mogelijk, of kies voor een mooie effen kleur.  Wil jij dé perfecte wasbak voor jouw wc kopen? Bij ons zijn de mogelijkheden enorm en we helpen je graag. Voor het bekijken van diverse wasbakken en kleurstalen ben je van harte welkom in onze showroom.