Skip to main content

Ben jij op zoek naar een stijlvolle wasbak voor jouw badkamer?

Dé wasbak voor jouw badkamer

Unieke handgemaakte betonnen wasbakken.

Ben je op zoek naar een stijlvolle wasbak voor jouw badkamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze betonnen wasbakken zijn stoer en industrieel. Daarnaast zijn ze volledig handgemaakt door de beste vakmannen. Oorspronkelijk was beton een ruwbouwmateriaal wat vooral uit het zicht werd gebruikt, maar tegenwoordig is het gebruik van beton niet meer weg te denken uit ons interieur. Een betonnen wasbak is de perfecte toevoeging voor in jouw badkamer. Door de diverse mogelijkheden bij ons creëer jij een badkamer helemaal in je eigen stijl. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem hier een kijkje en bestel een sample!

Betonnen Wasbakken

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Bekijk onze projecten

Bekijk de wasbakken

Gepersonaliseerd

Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. De wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast.

Handgemaakt

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen.

Diverse tinten

Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Stijlvolle badkamer met betonnen wasbak

Bij betonnenwasbakken.com heb je een ruime keuze aan unieke, handgemaakte betonnen wasbakken. Dé wasbak voor jouw badkamer: volledig handgemaakt en te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties. Jij kiest de kleur, vorm en het formaat wasbak die in de stijl van jouw badkamer past. Onze wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast. Het beton wordt al in het mengsel gekleurd en vervolgens gegoten en geperst in de juiste vorm. Enkele voordelen van onze betonnen wasbakken:

  • 100% recyclebaar
  • Kleurecht
  • Sterk en slijtvast
  • Volledig waterdicht

Omdat onze wasbakken met de hand worden gegoten, kan het zijn dat er enkele luchtbelletjes zijn achtergelaten op het product. Ook gebruiken wij cement voor de wasbakken, waardoor op de lichtere tinten zandkorrels zichtbaar kunnen zijn. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat iedere wasbak uniek is. Iedere betonnen wasbak heeft zijn eigen kenmerken en details, met een strak en modern eindresultaat. Kijk hier voor ons assortiment aan wasbakken en creëer dé perfecte badkamer met de mooiste wasbak.

Stoere wasbak voor jouw badkamer kopen?

Als jij een wasbak voor jouw badkamer wilt kopen, dan zit je bij ons goed! Jouw badkamer wordt helemaal perfect met een betonnen wasbak uit ons assortiment. Onze wasbakken zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, waaronder verschillende roze-, blauw-, groen- en grijstinten. Ook kun je kiezen voor een two-tone kleur, waardoor jouw badkamer echt een eye-catcher wordt! Jij past je wasbak volledig aan naar jouw wensen: de kleur, de vorm, de maat. Wij hebben wasbakken die aan de muur kunnen worden gehangen, maar ook wasbakken die op een werkblad geplaatst kunnen worden. Kortom: de mogelijkheden zijn bij ons oneindig! Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je inspiratie opdoen? Neem hier een kijkje en neem contact met ons op!