Skip to main content

Ben jij op zoek naar een wasbak voor jouw slaapkamer?

Dé wasbak voor in jouw slaapkamer

Unieke handgemaakte betonnen wasbakken.

Ben jij op zoek naar een stijlvolle wasbak voor in jouw slaapkamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Betonnenwasbakken.com produceren wij gepersonaliseerde betonnen wasbakken die een echte toevoeging zijn in jouw interieur. Wij hebben een ruim aanbod aan wasbakken van beton en door de keuze in vorm, formaat en kleur kun jij een uniek item samenstellen. Onze wasbakken worden met de hand gemaakt in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties. De kleur wordt al tijdens het mengen van het beton toegevoegd en vervolgens wordt de wasbak gegoten en geperst in de juiste vorm. Dit zorgt voor een strak resultaat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Betonnen Wasbakken

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Bekijk onze projecten

Bekijk de wasbakken

Gepersonaliseerd

Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. De wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast.

Handgemaakt

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen.

Diverse tinten

Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Slaapkamer wasbak kopen? Hier zit je goed!

Doordat onze betonnen wasbakken ambachtelijk gemaakt worden, kan het gebeuren dat er een kleine variatie in kleur voorkomt. Ook kunnen er luchtbelletjes aan het oppervlak verschijnen en kunnen er bij de lichtere tinten zandkorrels zichtbaar zijn. Zo heeft iedere wasbak zijn eigen kenmerken en details, met een strak en modern eindresultaat. Onze wasbakken hebben ook diverse voordelen. Ze zijn namelijk:

  • Kleurecht
  • 100% recyclebaar
  • Sterk en slijtvast
  • Volledig waterdicht

Of je nu kiest voor een ronde, ovale, vierkante of langwerpige wasbak voor in jouw slaapkamer: de opties zijn eindeloos. Neem een kijkje in ons assortiment voor de diverse mogelijkheden. Voor keuken, badkamer, toilet of slaapkamer: wij hebben de perfecte betonnen wasbak. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

Je slaapkamer stijlvol met een wasbak van ons

Als jij voor je slaapkamer een unieke betonnen wasbak wilt kopen, dan zit je hier goed. Betonnenwasbakken.com produceert gepersonaliseerde wasbakken die volledig met de hand worden gemaakt door de beste vakmensen. Je kunt bij ons je eigen wasbak helemaal personaliseren en in verschillende kleuren laten produceren. Denk bijvoorbeeld eens aan een wasbak in de kleur mintgroen, okergeel of koraal. Een two-tone kleurencombinatie is ook een leuke optie. Hiermee wordt jouw wasbak een echte eyecatcher in jouw interieur. Bekijk onze collectie en de diverse mogelijkheden en creëer de wasbak die bij jou en je interieur past. Stoer, puur en stijlvol: dat zijn onze betonnen wasbakken. Twijfel je nog over de kleur? Bestel dan een sample of kom naar onze showroom, waar je diverse modellen en kleuren in het echt kunt bekijken.