Skip to main content

Ben jij op zoek naar een ronde wasbak voor jouw keuken?

Een ronde wasbak voor jouw keuken kopen? Wij hebben ze!

Onze betonnen wasbakken worden met de hand gegoten. Dit betekent dat er willekeurig wat luchtbelletjes op het product kunnen worden achtergelaten. Daarnaast gebruiken wij cement, waardoor op de lichtere tinten zandkorrels zichtbaar kunnen zijn. Deze eigenschappen maken jouw betonnen wasbak uniek! Neem hier eens een kijkje om meer inspiratie op te doen. Hier vindt je eerder door ons gerealiseerde projecten. Wij produceren verschillende formaten en vormen wasbakken, voor verschillende ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan ronde wasbakken voor in de keuken, of kleine rechthoekige wasbakken voor in het toilet. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We zien je ook graag bij ons in de showroom. Tot snel!

Gepersonaliseerd

Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. De wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast.

Handgemaakt

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen.

Diverse tinten

Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Betonnen Wasbakken heeft ronde wasbakken voor in jouw keuken

Ga jij voor een ronde wasbak voor jouw keuken? Of toch voor een rechthoekige? Bij Betonnen Wasbakken zijn de mogelijkheden ruim, zowel voor vorm en formaat als voor kleur. Als jij een ronde wasbak voor in jouw keuken wilt kopen, dan zit je bij ons goed. Twijfel je nog over de kleur? Bij ons kun je een sample of meerdere samples bestellen in de gewenste kleur, zodat je thuis kunt kijken welke kleur het beste matcht bij jouw interieur. Uiteraard kun je ook bij ons in de showroom een selectie van de betonnen wasbakken bekijken, zodat je ziet hoe de kleuren er in het echt uit zien. Doordat we de kleuren tijdens het mengen toevoegen, kan het zijn dat de echte kleur iets afwijkt van het voorbeeld. Dit maakt jouw betonnen wasbak uniek en zorgt ervoor dat jij een wasbak hebt die niemand anders heeft! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Betonnen Wasbakken

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Bekijk onze projecten

Bekijk de wasbakken

Populaire keuken wasbakken

Unieke handgemaakte betonnen wasbakken.

De wasbakken van Betonnen Wasbakken zijn stoer, puur en stijlvol. Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen. Onze wasbakken zijn hierdoor:

  • 100% recyclebaar
  • sterk en slijtvast
  • volledig waterdicht
  • kleurecht

Doordat jij zelf kiest voor een bepaalde kleur, vorm en formaat creëer jij een uniek item! Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een ronde wasbak voor in jouw keuken? Neem dan eens een kijkje bij de Sevilla wasbak. Deze betonnen wasbak heeft een rond, strak en tijdloos design met een diameter van 40 centimeter. Ook deze wasbak kan besteld worden in verschillende kleuren: kies je voor een toffe effen kleur of ga je toch voor een two-tone kleurencombinatie? Denk bijvoorbeeld eens aan de combinatie mintgroen en wit of koningsblauw en beige! Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of kom de wasbakken met eigen ogen bekijken in onze showroom!