Skip to main content

Ben jij op zoek naar een rode betonnen wasbak voor jouw interieur?

Rode wasbak kopen

Unieke handgemaakte betonnen wasbakken.

Stoer, puur en stijlvol: dat zijn onze betonnen wasbakken. Bij ons vind je je moderne en gepersonaliseerde wasbak van beton. Beton was oorspronkelijk een ruwbouwmateriaal, wat vooral uit het zicht werd gebruikt, maar tegenwoordig is het niet meer weg te denken uit het dagelijkse interieur. Het stoere en industriële karakter is de perfecte toevoeging in jouw badkamer, keuken of toilet. Als jij een betonnen wasbak in het rood zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Door de ruime keuze in vormen, maten en kleuren kun je eindeloos variëren en kijken welk ontwerp het beste past in jouw ruimte. Of je nu kiest voor een effen kleur of een two-tone kleurencombinatie: deze betonnen wasbak maakt jouw badkamer, keuken of toilet helemaal af. Het tijdloze en strakke design zorgt voor een betonnen wasbak die one-of-a-kind is! Of je nu kiest voor een blauwe, witte, roze of rode wasbak: de unieke en moderne uitstraling maakt jouw ruimte af. Kijk hier voor meer informatie of neem contact met ons op!

Betonnen Wasbakken

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Bekijk onze projecten

Bekijk de wasbakken

Gepersonaliseerd

Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. De wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast.

Handgemaakt

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen.

Diverse tinten

Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Handgemaakte rode wasbak voor jouw badkamer, keuken of toilet

Onze betonnen wasbakken worden handgemaakt door echte vakmensen. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde wasbakken, waarbij vakkundige en ambachtelijke technieken worden gebruikt. Dit is modern vakmanschap, gegoten in een wasbak die helemaal van deze tijd is. Het beton van de wasbakken wordt gemengd en gegoten met de hand. Hierdoor heeft iedere wasbak eigen unieke kenmerken en is geen enkele wasbak hetzelfde. Doordat er met de hand gegoten wordt, kunnen er kleine luchtbelletjes ontstaan, wat een unieke structuur geeft. Ook zul je in lichtere kleuren zelfs nog zandkorreltjes van het cement zien. Deze kenmerken laten zien hoe uniek iedere wasbak is. De kleur van de wasbak wordt tijdens het mengen al toegevoegd, waardoor je een strak resultaat krijgt. Jouw wasbak in het rood bijvoorbeeld zal er strak en modern uitzien! Neem hier een kijkje voor ons assortiment aan wasbakken, vormen en kleuren en wie weet horen we snel van je!

Wasbak rood gezocht? Wij helpen je!

Als jij een rode wasbak wilt kopen, ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze oneindige kleurencombinaties zit er altijd wel een goede optie voor jou bij. Wil je een effen kleur rood voor je wasbak? Of toch liever een two-tone kleurencombinatie met rood erin verwerkt? Dat kan! Een rode wasbak wordt een echte eye-catcher in jouw badkamer, keuken of toilet. Het strakke en tijdloze design zorgt voor een unieke, moderne uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor de Marbella Wasbak: handgemaakt, waterproof en 100% recyclebaar. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!