Skip to main content

Ben jij op zoek naar een losse betonnen wasbak voor jouw interieur?

Losse wasbak kopen

Unieke handgemaakte betonnen wasbakken.

Vind bij ons je perfecte losse, moderne, gepersonaliseerde wasbak van beton! Hier kun je je betonnen wasbak van je dromen creëren met een strak en tijdloos design. Door de talloze kleurenopties zijn er oneindige mogelijkheden. Onze betonnen wasbakken zijn handgemaakt en 100% recyclebaar. Oorspronkelijk was beton een ruwbouwmateriaal, wat vooral uit het zicht werd gebruikt. Nu is het stoere en industriële karakter van beton niet meer weg te denken uit het dagelijkse interieur. Als je een losse wasbak wilt kopen, ben je bij ons aan het juiste adres. De wasbakken kunnen aan de muur worden gehangen, maar ook op een werkblad geplaatst worden. Kijk het assortiment voor ons assortiment en bekijk de mogelijkheden!

Betonnen Wasbakken

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Bekijk onze projecten

Bekijk de wasbakken

Gepersonaliseerd

Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. De wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast.

Handgemaakt

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen.

Diverse tinten

Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Op zoek naar een losse wasbak? Zoek niet verder

Al onze betonnen wasbakken worden handgemaakt door echte vakmensen. Door het gebruiken van ambachtelijke en vakkundige technieken is iedere wasbak uniek. Modern vakmanschap gegoten in een wasbak die helemaal van deze tijd is. Kies je voor een wasbak die los staat op een werkblad? Een ronde, vierkante, ovale of rechthoekige wasbak? Kijk bijvoorbeeld eens naar de Bologna Wasbak. Maak een toffe kleurencombinatie door onze two-tone kleuren of kies voor een mooie effen kleur. Ook in de grootte van de wasbak zijn verschillende opties mogelijk, van groot tot klein. Door al onze diverse mogelijkheden kunnen onze vakmensen een betonnen wasbak creëren die one-of-a-kind is en die perfect past in jouw badkamer, keuken of toilet.

Wij hebben dé wasbak los voor op jouw meubel

Wil je een losse wasbak kopen? Zoek dan niet verder, want wij hebben oneindig veel opties. Enkele voordelen van onze betonnen wasbakken:

  • kleurecht
  • sterk en slijtvast
  • volledig waterdicht
  • 100% recyclebaar

De super strakke uitstraling van onze wasbakken zorgt ervoor dat jij een ruimte hebt met een wasbak die helemaal van deze tijd is. Jouw favoriete kleurencombinatie en vorm creëren de perfecte wasbak. Of je de wasbak nu los plaatst op een werkblad of aan de muur laat hangen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze betonnen wasbakken zijn niet alleen mooi, maar doordat ze handgemaakt, recyclebaar en waterproof zijn, zijn ze ook een sterk staaltje duurzaam vakmanschap. Wil je meer weten? Neem contact met ons op. Ook hebben wij een showroom waar je een kijkje kunt nemen. Wie weet tot snel!