Skip to main content

Ben jij op zoek naar een kleine wasbak voor jouw toilet?

Kleine wasbak voor in jouw toilet kopen?

Unieke handgemaakte betonnen wasbakken.

Bij Betonnenwasbakken.com produceren wij betonnen wasbakken: gepersonaliseerd, handgemaakt en in diverse tinten. Onze wasbakken zijn stoer, puur en stijlvol en een echte eyecatcher in jouw interieur. Oorspronkelijk was beton een ruwbouwmateriaal dat vooral uit het zicht werd gebruikt, maar tegenwoordig is dit materiaal niet meer weg te denken uit het dagelijkse interieur. Onze betonnen wasbakken zijn volledig handgemaakt door de beste vakmensen. Het beton wordt al in het mengsel gekleurd en vervolgens gegoten en geperst in de juiste vorm. Bij ons vind je de perfecte wasbak, klein of groot, voor in jouw toilet. Wij nodigen je uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom.

Betonnen Wasbakken

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Bekijk onze projecten

Bekijk de wasbakken

Gepersonaliseerd

Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. De wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast.

Handgemaakt

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen.

Diverse tinten

Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Dé kleine wasbak voor jouw toilet

Als jij een kleine wasbak voor in jouw toilet wilt kopen, koop dan bij ons! Kies zelf de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. Wij hebben vele effen kleuren, maar ook two-tone kleurencombinaties. Twijfel je over een kleur of over een kleurencombinatie? Bestel dan eenvoudig een sample om thuis te kijken welke kleur het beste matcht met jouw interieur. Ook in de vormen is veel variatie mogelijk: rond, vierkant, ovaal of rechthoekig. Door de afgeronde hoeken krijg je een moderne, maar toch tijdloze uitstraling. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Marbella wasbak: een kleine wasbak, perfect voor in jouw toilet. Al onze wasbakken zijn:

  • Kleurecht
  • Volledig waterdicht
  • 100% recyclebaar
  • Sterk en slijtvast

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je graag een kijkje komen nemen in onze showroom? Neem dan gerust contact met ons op en dan zien we elkaar wellicht snel!

Op zoek naar een wasbak, klein en stijlvol, voor jouw toilet?

Doordat al onze betonnen wasbakken met de hand worden gegoten, kan het zijn dat er willekeurig wat luchtbelletjes worden achtergelaten op het product. Ook gebruiken wij cement voor onze wasbakken, waardoor op de lichtere tinten zandkorrels zichtbaar kunnen zijn. Deze eigenschappen maken ieder product uniek en zorgen ervoor dat niemand dezelfde wasbak heeft als jij! Aan de muur bevestigd of geplaatst op een meubel: bij ons kan het allemaal. Een betonnen wasbak die bij ons geproduceerd is zal altijd een toevoeging zijn in jouw interieur. Een kleine of grote wasbak voor jouw toilet: zoek niet verder! Neem een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.