Skip to main content

Ben jij op zoek naar een stijlvolle grijze wasbak voor jouw interieur?

Bij Betonnen Wasbakken hebben wij dé wasbak in de kleur grijs voor jou

Het beton van Betonnen Wasbakken heeft diverse voordelen. Zo zijn ze 100% handgemaakt, waterproof en recyclebaar. Jouw wasbak is anders dan alle andere! Dit komt doordat ze met de hand geproduceerd worden, waardoor er luchtbelletjes en zandkorrels zichtbaar kunnen zijn. Ook wordt de kleur tijdens het mengen van het cement toegevoegd, waardoor een kleine variatie in kleur zichtbaar kan zijn op de wasbakken. Dit maakt jouw grijze wasbak uniek! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Bora Bora wasbak. Deze heeft een strak en tijdloos design en een rechthoekige vorm. Of je nu kiest voor een wasbak in het grijs, groen of wit: jouw gepersonaliseerde wasbak is gegarandeerd een eyecatcher in jouw ruimte. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het bespreken van de mogelijkheden. Tot snel!

Gepersonaliseerd

Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. De wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast.

Handgemaakt

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen.

Diverse tinten

Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Een grijze wasbak kopen doe je bij Betonnen Wasbakken

Zoek niet langer meer naar een grijze wasbak, want bij ons zit je goed! Onze betonnen wasbakken zijn:

  • 100% recyclebaar
  • kleurecht
  • volledig waterdicht
  • sterk en slijtvast

Of je nu kiest voor een ronde, ovale, vierkante of rechthoekige wasbak in een effen kleur of een toffe two-tone kleurencombinatie: deze betonnen wasbak zal jouw interieur echt een boost geven! Stoer, puur een stijlvol zijn de wasbakken van Betonnen Wasbakken. Neem hier eens een kijkje voor eerder door ons gerealiseerde projecten, misschien kun je wel wat inspiratie opdoen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Tot snel!

Betonnen Wasbakken

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Bekijk onze projecten

Bekijk de wasbakken

Populaire grijze wasbakken

Unieke handgemaakte betonnen wasbakken.

Bij Betonnen Wasbakken koop jij je unieke, handgemaakte betonnen wasbak! Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur om zo een echte eyecatcher neer te zetten! Onze wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast, waardoor ze jarenlang meegaan. Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren en two-tone combinaties! Wil jij bijvoorbeeld een grijze wasbak kopen? Dat kan! Ook kan je kiezen voor een kleurencombinatie voor een wasbak met bijvoorbeeld grijs en wit of grijs en bordeaux. Twijfel je nog over de kleur(en)? Bestel dan een sample, zodat je thuis kunt kijken of de kleur goed in jouw interieur past. Je kunt uiteraard ook altijd bij ons in de showroom langskomen om de betonnen wasbakken met eigen ogen te bekijken! Neem contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie.