Skip to main content

Ben jij op zoek naar een dubbele wasbak voor jouw interieur?

Dubbele wasbak gezocht? Wij helpen je!

Unieke handgemaakte betonnen wasbakken.

Ben jij op zoek naar een dubbele wasbak voor in jouw badkamer? Zoek dan niet verder! Wij hebben een divers aanbod aan betonnen wasbakken die zowel opgehangen kunnen worden als op een meubel geplaatst kunnen worden. Met onze mogelijkheden in effen kleuren en two-tone kleurencombinaties creëer je jouw perfecte wasbak. Plaats onze wasbak met twee naast elkaar en je hebt dubbel zoveel plezier! Zo kun je samen met je partner, huisgenoot, of familielid ultiem gebruik maken en genieten van de prachtige betonnen wasbakken. Bekijk hier ons assortiment aan betonnen wasbakken om te kijken wat bij jou past. Ook kun je natuurlijk een kijkje komen nemen in onze showroom, waar wij je graag helpen met het uitkiezen van jouw droomwasbak!

Betonnen Wasbakken

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Bekijk onze projecten

Bekijk de wasbakken

Gepersonaliseerd

Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. De wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast.

Handgemaakt

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen.

Diverse tinten

Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Een wasbak dubbel: de perfecte wasbak voor jou

Onze betonnen wasbakken worden handgemaakt door de beste vakmensen. Het beton wordt al in het mengsel gekleurd en vervolgens gegoten en geperst in de juiste vorm. Of je nu kiest voor rond, ovaal, rechthoekig of vierkant: door de afgeronde hoeken krijgt jouw badkamer een moderne, maar toch tijdloze uitstraling. Onze wasbakken zijn:

  • Volledig waterdicht
  • 100% recyclebaar
  • Kleurecht
  • Sterk en slijtvast

Door het handwerk kunnen er luchtbelletjes zichtbaar zijn aan het oppervlak en omdat wij gebruik maken van cement kunnen er zandkorrels zichtbaar zijn op lichtere tinten. Dit maakt ieder product uniek, met zijn eigen kenmerken. Kies je voor een effen kleur of voor een two-tone kleurencombinatie? Of misschien wil je voor jouw dubbele wasbak wel twee verschillende kleuren? Dat kan! Onze modellen zijn stoer, puur en stijlvol en hebben oneindig veel mogelijkheden. Hierdoor creëer jij de perfecte wasbak die goed zal staan in jouw badkamer.

Bij ons kun je de mooiste dubbele wasbak kopen

Naast een mooi uiterlijk zijn onze wasbakken ook slijtvast en sterk, waardoor ze enorm lang meegaan. De ambachtelijke technieken tijdens het produceren van de wasbak zorgen ervoor dat iedere betonnen wasbak uniek is, met zijn eigen kenmerken. Kleur, vorm, grootte: alles kan naar wens gekozen worden en onze vakmensen maken voor jou de droomwasbak! Ben je geïnteresseerd, maar twijfel je over de kleur? Vraag dan samples aan om te kijken wat matcht met jouw interieur. Als jij de perfecte dubbele wasbak wilt kopen, ben je bij ons aan het juiste adres! Door de diverse mogelijkheden kun jij precies samenstellen wat jij mooi vindt, waardoor jouw badkamer de perfecte uitstraling krijgt.