Skip to main content

Ben jij op zoek naar een blauwe wasbak voor jouw interieur?

Een wasbak in de kleur blauw: hét item voor jouw interieur

Bij Betonnen Wasbakken hebben we diverse modellen betonnen wasbakken. Zo hebben we bijvoorbeeld de Florence wasbak: strak en tijdloos in een vierkante vorm. Deze wasbak is uiteraard ook in het blauw leverbaar. De wasbakken worden al gekleurd in het mengsel. Hierdoor is een kleine variatie in kleur mogelijk zichtbaar op de wasbak. Ook worden ze met de hand gegoten, waardoor er willekeurig wat luchtbelletjes op het oppervlak kunnen ontstaan. Daarnaast gebruiken wij cement voor de wasbakken. Hierdoor kunnen op de lichtere tinten zandkorrels zichtbaar zijn. Al deze eigenschappen maken jouw wasbak uniek en zorgen ervoor dat jij echt een eyecatcher in jouw interieur plaatst. Neem hier een kijkje voor eerder door ons gerealiseerde projecten om eventueel inspiratie op te doen.

Gepersonaliseerd

Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. De wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast.

Handgemaakt

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen.

Diverse tinten

Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Ben jij op zoek naar een blauwe wasbak? Zoek dan niet verder.

Ben jij op zoek naar een blauwe wasbak die perfect zal staan in jouw badkamer, keuken of toilet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Betonnen Wasbakken is stoer, puur en stijlvol. Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties. Jij kiest zelf de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. Onze betonnen wasbakken zijn:

  • volledig waterdicht
  • kleurecht
  • 100% recyclebaar
  • sterk en slijtvast

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen. Of je nu kiest voor een ronde, ovale of vierkante wasbak in het blauw, rood of mintgroen: de mogelijkheden zijn enorm! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je de wasbakken met eigen ogen bekijken? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom.

Betonnen Wasbakken

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Bekijk onze projecten

Bekijk de wasbakken

Populaire blauwe wasbakken

Unieke handgemaakte betonnen wasbakken.

Een blauwe wasbak kopen doe je bij Betonnen Wasbakken. Neem bijvoorbeeld de Saint-Tropez wasbak in het blauw: deze wasbak heeft een strak en tijdloos design, is 100 centimeter lang en 40 centimeter breed. Iedere wasbak wordt voorzien van een beschermende epoxy coating, waardoor deze een wat diepere kleur krijgt. Twijfel je nog over de kleur? Of wil je een paar kleuren naast elkaar zien? Bestel dan een sample! Zo kun je de kleur goed in jouw interieur plaatsen en kijken of het totale plaatje klopt. Om een selectie van de wasbakken met eigen ogen te bekijken, kun je uiteraard ook altijd langskomen in onze showroom. Tot snel!