Skip to main content

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN STIJLVOLLE BETONNEN WASTAFEL VOOR JOUW INTERIEUR?

Populaire betonnen wastafels

Unieke handgemaakte betonnen wasbakken.

Vind hier je moderne, gepersonaliseerde wastafel van beton, in de kleur die past bij jouw interieur! Met een strak, tijdloos design en talloze kleurenopties kun jij de betonnen wastafel van je dromen creëren. Onze betonnen wastafels zijn handgemaakt en 100% recyclebaar. Ze worden met de hand gegoten in beton en compleet waterproof gemaakt. Zo zijn de wastafels sterk, slijtvast en hebben een unieke, moderne uitstraling.

Betonnen Wasbakken

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Bekijk onze projecten

Bekijk de wasbakken

Gepersonaliseerd

Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. De wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast.

Handgemaakt

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen.

Diverse tinten

Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Talloze opties

Op Betonnenwasbakken.com door Marba Tegels kun jij je nieuwe betonnen wastafel volledig aanpassen naar jouw wensen. Onze wasbakken zijn te krijgen in meerdere moderne kleuren. Je kunt er ook voor kiezen om een two-tone wasbak te laten maken met jouw eigen kleurencombinatie. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van koningsblauw en roze, of juist voor een compleet antracieten wasbak. Zo zijn er talloze kleurenvariaties om uit te kiezen! Jouw favoriete kleur zal ook niet vervagen: het beton is kleurecht.

Daarnaast zijn er genoeg vormen om uit te kiezen. Kies een wastafel van beton die rond, vierkant, ovaal of rechthoekig is. Alle vormen hebben een modern, maar toch tijdloos gevoel door de afgeronde hoeken. De wastafels zijn ook beschikbaar in diverse maten, van groot naar klein. Sommige wasbakken kunnen aan de muur worden gehangen, maar kunnen ook op een werkblad worden geplaatst. Zo zijn de mogelijkheden oneindig!

Modern vakmanschap

Al onze betonnen wastafels worden handgemaakt door echte vakmensen. Het beton wordt gemengd en gegoten met de hand, wat ervoor zorgt dat iedere wastafel eigen unieke kenmerken heeft. Het ambachtelijke karakter van deze moderne wastafels zit hem in de details. Doordat de wasbak met de hand in juiste vorm gegoten wordt, kunnen er kleine luchtbelletjes ontstaan in het beton, wat een unieke structuur geeft. Op de lichtere kleuren kun je zelfs nog zandkorreltjes van het cement zien. Jouw gekozen kleur wordt in het mengsel al toegevoegd, wat een strak resultaat geeft, maar wel zorgt voor kleine kleurvariaties op iedere individuele wasbak.
Iedere wastafel wordt met de hand geproduceerd. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde wastafels en produceren deze met vakkundige en ambachtelijke technieken. Dat is nou echt modern vakmanschap, met een wasbak die helemaal van deze tijd is. Kies zelf dus jouw favoriete kleurencombinatie en vorm, en de vakmensen creëren een betonnen wastafel die one-of-a-kind is!

Wastafel van beton door Marba Tegels

Op Betonnenwasbakken.com door Marba Tegels vind jij de stijlvolle wasbak die precies past bij jouw interieur. Kies zelf de kleur, vorm en het formaat hier op onze website en zie jouw ideale betonnen wastafel verschijnen om jouw badkamer, toilet of keuken net dat beetje extra moderne klasse te geven. Al onze wasbakken zijn handgemaakt, recyclebaar, waterproof en slijten niet met dagelijkse gebruik. Zo zijn ze niet alleen mooi, maar ook een sterk staaltje duurzaam vakmanschap. Bekijk de collectie en de diverse kleuropties en kies de wasbak die bij jou past! Wil je meer weten? Lees hier meer over hoe de wasbakken of neem contact met ons op.