Skip to main content

Ben jij op zoek naar een 2 persoons wasbak?

Wil jij een 2 persoons wasbak kopen? Dat kan bij ons.

Klein, groot, rond, vierkant, ovaal, rood, blauw, beige: bij Betonnen Wasbakken ben je aan het juiste adres voor jouw gepersonaliseerde betonnen wasbak! De grotere wasbakken van Betonnen Wasbakken vind je hier. Dit zijn wasbakken die goed als 2 persoons wasbak gebruikt kunnen worden. Neem bijvoorbeeld de Valencia wasbak: deze heeft een lengte van 100 centimeter en een breedte van 40 centimeter, waardoor deze perfect gebruikt kan worden door twee personen. Wat betreft de kleur zijn er ook ontzettend veel mogelijkheden. Kies je voor een effen kleur zoals antraciet of mintgroen? Of ga je voor een toffe kleurencombinatie zoals mintgroen met wit of koningsblauw met zachtroze? Mocht je nog twijfelen over de kleur, dan kun je hier een sample of meerdere samples bestellen. Zo kun je thuis goed kijken welke kleur het beste past in jouw interieur!

Gepersonaliseerd

Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. De wasbakken zijn enorm sterk en slijtvast.

Handgemaakt

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt door de beste vakmensen.

Diverse tinten

Ontdek onze wasbakken in vele effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Een 2 persoons wasbak voor in jouw ruimte: stoer, puur en stijlvol

Onze betonnen wasbakken worden handgemaakt met ambachtelijke technieken. Hierdoor kan het voorkomen dat er luchtbelletjes aan het oppervlak verschijnen en dat op de lichtere kleuren zandkorrels zichtbaar zijn. Dit maakt jouw wasbak uniek! Daarnaast wordt de kleur tijdens het mengen toegevoegd, waardoor je een zeer strak resultaat krijgt. Dit kan ervoor zorgen dat de kleur iets afwijkt van de sample of van het plaatje, maar jouw wasbak wordt gegarandeerd een eyecatcher in jouw interieur! Ben jij benieuwd naar ons gehele assortiment? Neem hier dan een kijkje: hier vind je al onze wasbakken in de diverse formaten, vormen en kleuren. Wil je een tweepersoons wasbak kopen, wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Betonnen Wasbakken

Elke betonnen wasbak wordt volledig handgemaakt en is te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties.

Bekijk onze projecten

Bekijk de wasbakken

2 persoons wasbakken

Unieke handgemaakte betonnen wasbakken.

Stoer, puur en stijlvol: dat zijn de wasbakken van Betonnen Wasbakken. Dus ben jij op zoek naar een stijlvolle, betonnen wasbak voor jouw interieur? Dan zit je bij ons goed. Of je nu een kleine wasbak of een tweepersoons wasbak wilt kopen: bij ons zijn de mogelijkheden ruim! Onze unieke, handgemaakte wasbakken zijn te personaliseren in verschillende effen kleuren en two-tone kleurencombinaties. Kies de kleur, vorm en het formaat wasbak die past bij jouw interieur. Doordat onze betonnen wasbakken volledig handgemaakt zijn door de beste vakmensen, zijn ze:

  • 100% recyclebaar
  • sterk en slijtvast
  • volledig waterdicht
  • kleurecht

Hierdoor kun jij extra lang genieten van jouw betonnen wasbak! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Wil jij een 2 persoons wasbak kopen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de showroom om enkele modellen en alle kleuren met eigen ogen te bekijken!